JUDOBOND LANCEERT NIEUWE WEBSITE
Na maanden van voorbereiding presenteren we met trots onze nieuwe website. De vernieuwde JBN.nl is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker én van deze tijd. Onze drie disciplines staan centraal en informatie voor leden en clubs is beter vindbaar.

Directeur Huub Stammes is blij met de komst van de nieuwe website. “Een langverwachte wens is in vervulling gegaan. De nieuwe website is passend binnen de huidige techniek en geeft ons de mogelijkheid om ons te blijven ontwikkelen. Een eerste stap is bijvoorbeeld de realisatie van een kenniscentrum, die we nu verder kunnen uitbouwen.” 

Momenteel zitten we nog in de testfase om de website zo goed mogelijk te laten functioneren en optimaliseren. Heb je tips, vragen of suggesties? Laat het ons weten viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naar JBN.NL
 
 
Wereldrecordpoging judo afgelast
Tot onze spijt hebben we moeten besluiten om de wereldrecordpoging vanwege een te laag aantal aanmeldingen te annuleren. De recordpoging stond gepland voor zondag 17 juni in Den Haag. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen uiteraard zo spoedig mogelijk het inschrijfgeld retour. De Stadsspelen in Den Haag gaan uiteraard gewoon door.
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Copyright © 2018 Judo Bond Nederland, All rights reserved.
Je ontvangt dit bericht, omdat je lid bent van de JBN, bent ingeschreven voor de nieuwsbrief of een activiteit van de JBN hebt bezocht.

Onze adresgegevens:
Judo Bond Nederland
Blokhoeve 5
3438 LC Nieuwegein
Nederland

Wil je iets wijzigen betreft het ontvangen van deze mailing?
Je kan je voorkeuren wijzigen of je hier afmelden voor de nieuwsbrief