Beste judoka's,

Wij hopen dat jullie, ondanks Corona, toch bovenal allemaal gezond zijn en weer zin hebben om te komen judoën!

A.s. dinsdag 25 mei mogen we dan eindelijk weer gaan judoën maar wel met aangepaste regels, die zijn opgelegd vanuit de gemeente. Via deze mail willen we jullie hierover informeren;

De komende twee weken zal de judoles voor groep 1 en 2 worden verzorgd door Joost, Eric en Agnes omdat Edwin onze trainer nog met vakantie is.
De komende weken is er nog geen judoles voor groep 3. Leden jonger dan 18 jaar mogen aansluiten bij groep 2.

We willen aan u vragen om uw kind, van groep 1 om 18.00 uur in judopak (judogi) af te zetten bij de sporthal ongeveer 5 minuten voordat de les begint. De tribune is gesloten en mag er geen gebruik worden gemaakt van de kleedruimten en douches. Een van de begeleiders haalt u kind op bij de ingang en zal meelopen naar de judomat. We willen ook aan u vragen om uw kind om 19.00 uur op te halen en buiten op uw kind te wachten.

Groep 2 start om 19.00 uur hiervoor gelden dezelfde regels, ouders mogen niet mee naar binnen, de kinderen a.u.b. bij de deur afzetten en om 20.00 uur weer ophalen.

We hopen iedereen dinsdag weer te zien en maken er een leuke judoles van, wij hebben we weer zin in!!

Heeft u nog vragen, stel deze gerust via de mail of bel een van de bestuursleden.

Ter info: regels vanuit gemeente Landerd

Binnen sporten

  • Binnensportlocaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan weer open.
  • Kleedkamers en douches blijven gesloten.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen trainen en onderlinge wedstrijdjes (van dezelfde club) spelen. 1,5 meter afstand houden is niet verplicht. Er geldt geen maximale groepsgrootte.
  • Vanaf 18 jaar geldt: sporten met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Maximaal 30 personen per ruimte (excl. personeel).
  • Groepslessen voor 18 jaar en ouder mogen niet. Een instructeur/trainer mag zich wel tussen de tweetallen bewegen en aanwijzingen geven per individu/tweetal.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.