Zondag 25 november 2018 Toernooi Beek en Donk

Net als voorgaande jaren organiseert BC Beek en Donk weer een nationaal toernooi en de leden van Aait Vedan zijn van harte uitgenodigd.

Op de site http://toernooi.bcbeekendonk.nl vindt u de laatste gegevens over het toernooi.

Over het inschrijven hebben jullie een mail en/of een app gehad.

Het toernooi wordt gehouden voor meisjes en jongens in de leeftijd 6 t/m 17 jaar, dames en heren 18 t/m 20 jaar, en heren 21 jaar en ouder. 

Toestemming van J.B.N, district Zuid-Nederland onder nummer: JBN2018-0163. De indeling geschied naar bondsnorm. De organisatie kan de laagste en hoogste gewichtsklasse, bij te weinig deelnemers, laten vervallen. bij te weinig deelnemers zullen de heren -21 bij de senioren ingedeeld worden. Een overzicht van de klasse waarop kan ingeschreven worden vindt u http://toernooi.bcbeekendonk.nl/kindex.htm Kijk voor de laatste wijzigingen ook op internet http://toernooi.bcbeekendonk.nl

De aanvangstijden en weegtijden worden een week voor het toernooi per mail en via de site van BC Beek en Donk aan u bekend gemaakt. 

De inschrijvingen dienen uiterlijk op 10 november 2018 ingevoerd te zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt € 9.00 per deelnemer. Bij inschrijving gaat u akkoord met het reglement toernooi 2018, welke u op de site kunt vinden.

Sluiting bij 500 deelnemers op volgorde van definitieve inschrijving. Een inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is bijgeschreven op het bankrekening nummer van Budoclub Beek en Donk.  

Voor vragen en/of opmerkingen is het toernooi secretariaat te bereiken per E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wijzigingen worden tot vrijdag 15 november 2018 geaccepteerd. Na deze datum vinden er geen wijzigingen meer plaats. Op de wedstrijddag kan er worden overgeschreven naar een andere gewichtsklasse indien deze klasse aanwezig is hiervoor zijn géén kosten verschuldigd.

Met vriendelijke groet, Willem van de Kerkhof

Budoclub Beek en Donk Wedstrijd organisatie 2018